Bel direct

Wij zijn La Cremosa

En dit is ons verhaal

Wij zijn Melvin en Laura en zijn alweer 17 jaar een koppel. We houden ontzettend van lekker eten. En niet alleen van het eten, ook van het maken! We hebben er een sport van gemaakt om op te zoek te gaan naar de beste producten; de nóg betere wijn, de allerbeste pizza, de lekkerste fiorentinasteak…

Van hobby tot bedrijf

Toen we merkten dat we allebei liefde hadden voor ijs, zijn we op bezoek gegaan bij top ijssalons in Italië. Hierdoor kregen we steeds meer inzicht in het verschil van werkwijze en het gebruik van ingrediënten. Wat we daar leerden pasten we hier in de praktijk toe, als hobby. Onze vrienden en familie waren zo enthousiast over ons ijs, dat ze ons aanmoedigden om er serieus iets mee te gaan doen. En zo is La Cremosa geboren!

Italië is onze inspiratiebron

We bezoeken al jaren vele ijssalons in heel Italië. Bij bepaalde zaken komen we vaker om hun smaken te proeven. Bij één ijssalon kwamen we jaren geleden in contact met de eigenaar en hij legde ons vol passie uit hoe hij zijn ijs maakte. Daar werden wij ontzettend enthousiast van. In de loop der jaren is deze vriendschap verdiept en hebben we zijn kinderen op zien groeien. Nu sparren we over het maken van ijs.

Écht ambachtelijk ijs

Waar de ingrediënten voor ons ijs vandaan komen? Omdat wij alleen de allerbeste ingrediënten willen gebruiken, komt een deel uit Italië; onder andere uit Sicilië, Toscane, Piemonte. We vinden het belangrijk om zo dicht mogelijk bij de bron of de oorsprong in te kopen, daarom gebruiken we Nederlandse melk. Die combi maakt ons ijs zo écht ambachtelijk, puur én lekker! Dat moet je proeven, of zoals de Italianen zeggen: provami.

Waar vind je ons?

Melvin Boston

ijs liefhebber

La Cremosa ambachtelijk ijs ijskar huren